Atça Şehit Ufuk Demirkıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://atcaeml.meb.k12.tr
Adres : ATÇA MAH. 92/2 SK. NO 1/6 SULTANHİSAR / AYDIN
VİZYON : Araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak.
MİSYON : “Bilimsel düşünce yapısına sahip,Araştırmacı, Teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, yeterli donanıma sahip, Başarıyı kendine ilke edinen; Teknik ve Meslek Lisesiyiz…
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer
Servis : İlçemizin tüm mahallelerinden okulumuza taşımalı öğrenci servisi yapılmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz Denizli - Aydın yoluna yakın mesafede olup,ilçelere ve il merkezine ulaşım için otobüs ve tren kullanılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Sultanhisar İlçesine bağlı Atça Mahallesinde bulunmakta olup çevre yolu güzergahında Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi ile aynı güzergahında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Aydın il merkezine 38km, Sultanhisar ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Futsal, Bocce
Bilimsel Etkinlikler : Robotik çalışmaları, Fen-Matematik STEM uygulamaları (Bu benim bahçem)
Proje Çalışmaları : Yerel ve Ulusal düzeyde projeler yürütülmektedir.